K L O C K R E N


snälla öppna ögonen, se hur skitit mitt liv är utan dig

en skönt hemma kväll med familjen? låter faktiskt inte så dumt. så ska bara ta det lungt ikväll och försöka njuta av att det är helg imorgon. och sen har man en hel veckas lov framför sig. du anar inte hur härligt det känns!
blir nog idol och kanske några andra program + film senare med god mat och sådant!
imorgon har jag lust att riktigt sova ut och sedan kankse ha en dag i stan. behöver iallfall shoppa nu när jag har some money...kankse någon fika och lite tjejsnack? vi ser. men det är vad jag justnu lutar mot men man vet aldirg hur det blir med det.
mycket kärlek till mina vänner och min hårfärj - trivs faktikst väldigt bra i det.

skulle bara vilja säga att jag verkligen älskar min säng. ser fram emot att få umgås med den inatt. peace|peace|peace


jag står fortfarande kvar där du en gång lämnade mignyss kommit hem. fredag imorgon - sen höstlov! så här mycket har jag nog aldrig behövt det.
är helt sleten och tröttare än jag varit på ett bra tag.
- bilder sen i början av sommaren
ta mig till kärleken
vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära.
även om det är för sen att älska dig. bryr jag mig om dig.
vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag vet
att jag måste glömma dig.
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut.


om himlen finns är jag förlorad

ligger justnu i min säng och njuter av stunden. faktiskt härlig dag. rätt seg men det funkar. om man jämför med gårdagen, som jag verkligen tackar gud för att den är över. hade planerat att sticka till väla och inhandla några gräjor lite snabbt och sen hem för att plugga. men så blev det såklart inte. det blir fan aldrig som man tänkt sig. vilket kan vara bra ibland, men verkligen inte alltid. istället åkte vi runder och släppe av min syster på dunkers och senare vidare till laröd för att hämta upp min mamma. sen åt jag i stan mendans mina föräldrar gick in för att hämta min syster. när alla äntligen satt sig i blen så åkte vi till väla, ingenting som jag skulle ha fanns i min storlek. jag var ju klok nog att inte lägga undan det. men hoppas att dte fixar sig, bara det att jag har så otroligt dåligt tålamod. eller jag har inget tålamod, så man säger? så det kankse slutar med att jag skiter i kläderna, vi får se. iallfall vidare till ikea där vi åt och drack, ganska gott faktiskt. vi skulle egentligen bara inom för att köpa några få saker. men istället köper vi mycket mer än förväntat, och vi sprang runt där i minst två timmar, fram och tillbaka - upp och ner. när vi äntligen kom ut snurrade det intensivt i mitt huvud. jag var hemma vid åtta tiden skulle jag tro. fick inte mycket gjort när det gäller pluggandet, vilket jag hade tänkt. men jag hade huset för mig själv ett tag efter som de andra skulle "ut på andra äventyr"...okej jag skoja men de skulle göra lite andra ärenden. tillslut blev det bara jag och mamma som sov hemma. pappa jobbade och min syster sov hos mormor och morfar. men vi fick faktiskt en skön kväll.
sätta ihop ikea saker + tv - kurade ihop oss i soffan med filtar och te! sen konstigtnog sov jag faktiskt gott.

nu ska jag se över lite uppgifter i fysiken till imorgon. sen invänta desperate housewives. kyss


don't tell me the sky is the limit when there is footprints at the moon

du var alltid den som höll om mig och sa att "allting kommer ordna sig, allting kommer blir bra"
när du inte finns i min närhet mer, när du är borta. vad gör jag då?

har spelat igenom några utav mina härliga låtar på piano ett antal gånger. känns verkligen jätte bra, börjar kommer mer och mer in på det. det börjar fastna. har fått världen goaste lärare också! kankse det som gör mig så inspererad. ska alldeles strax slänga in lite kläder i tvätten och sedan väntar ett varmt och skönt bad på mig.
tycker det kan behövas. idag mår jag bra. har också bokat tid för färjning av mitt hår, äntligen. nu jäklar ska det bli brunt! i hope that det blir bra.

"belive that dreams come true everyday, because they do."


RSS 2.0